Dashuria dhe përkushtimi janë shumë të rëndësishme për Gledisën

You are here

  • 25-02-22 |

Dashuria dhe përkushtimi janë shumë të rëndësishme për Gledisën

Dashuria dhe përkushtimi janë shumë të rëndësishme për Gledisën. Në moshën 3 vjeçare, u diagnostikua me autizëm dhe sindromën Down. Me përkushtimin e...

Tungjatjeta.al

 
Soni
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Selma
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Ardiani
Shqipëri
Arta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni