I thuaj STOP Bullizimit!

Bullizmi është një prej fenomeneve që po rritet frikshëm në shoqërinë tonë.

 1 në 2 fëmijë lëndon të tjerët…

“Djem ose vajza të fortë” që frikësojnë bashkëmoshatarët. I dhunojnë fizikisht dhe psikologjikisht, i persekutojnë, i tallin, i vendosin nofka…

Djali në video mund të jesh ti, miku yt, vëllai yt apo motra jote… Prandaj duhet të bëhemi bashkë.

I thuaj STOP Bullizimit!

#thuajstopbullizimit

#ItTakesAWorld

#childprotection

#worldvisionpërçdofëmijë

#Jetënëplotësi