World Vision Albania

CHILDREN SPONSORED
0 M
PEOPLE GAINED CLEAN WATER
0 M
HELPED IN EMERGENCIES
0 M

Kush jemi ne?

World Vision është një organizatë ndërkombëtare humanitare e krishterë, zhvillimi komunitar dhe advokatie.  Në Shqipëri, World Vision filloi të punonte në 1999-ën, si përgjigje ndaj krizës së refugjatëve kosovarë. Prej dy dekadash, puna jonë është fokusuar te zhvillimi dhe mbështetja afatgjatë për fëmijët, të rinjtë dhe familjet më në nevojë. Puna jonë ndikon në jetën e mbi 62 mijë fëmijëve në 26 bashki.  Ne mbështesim dhe punojmë për…