“Hapësira zhvillimore” në 15 shkolla

DSC_2161

“Hapësira zhvillimore” në 15 shkolla

9500 fëmijë përfitojnë nga ky model zhvillimi që nis për herë të parë në Shqipëri!

3 Dhjetor 2018: Në Ditën Ndërkombëtare të të Drejtave të Personave me Aftësi të Kufizuara, World Vision në bashkëpunim me ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë çelin hapësirat e para zhvillimore në dy shkolla, të Lezhës dhe Korçës.