Hapësira zhvillimore edhe në Shkodër

348d115f-ca22-4cca-a4d5-2089678e42d1

 

Model inovativ i shërbimeve të integruara i cili do të aplikohet në 15 shkolla në Shqipëri, pas Korçës dhe Lezhës është çelur sot edhe në Shkodër, në shkollën 9-vjeçare “Skënderbej”.