Grupet rinore IMPACT në Lezhë

148 nisma janë ndërrmarë nga të rinjtë e 98 klubeve IMPACT gjatë vitit që lamë pas në 11 bashki të vendit: Dibër, Shkodër, Lezhë, Kurbin, Tiranë, Kamëz, Durrës, Librazhd, Prrenjas, #Korçë dhe Maliq.

Ndiqni videon për të mësuar disa nga nismat e një prej grupeve IMPACT.