Gazeta Sjhqiptare – Sot vendoset fati i hapjes së negociatave për Shqipërinë, Hahn: BE t’i japë sinjal pozitiv!

keshilli_i_evropes-770x433

Shqipëria sot do të mësojë fatin e negociatave për anëtarësimin në Bashkimin Europian. Ndërkohë komisioneri për Fqinjësi dhe Negociata të Zgjerimit, Johannes Hahn, i ka bërë thirrje bllokut që të nisë negociatat e anëtarësimit me Maqedoninë dhe Shqipërinë, duke theksuar rëndësinë e dhënies së një “sinjali pozitiv” për gjithë rajonin e Ballkanit Perëndimor.

http://www.gsh.al/2018/06/26/sot-vendoset-fati-hapjes-se-negociatave-per-shqiperine-hahn-ti-jape-sinjal-pozitiv/