Gazeta Shqiptare – Nisma emocionuese e dy prindërve, inkubator dhuratë maternitetit Koço Gliozheni

cover-5

Mungesa e inkubatorëve në maternitete, së bashku me faktorë të tjerë u ul shanset e mbijetesës të porsalindurve në Shqipëri, vend që ka shifrat më të larta të vdekshmërisë foshnjore në rajon. Nisur nga eksperienca e tyre dhe nga dëshira që të tjerët të mos përjetojnë atë që ata kanë përjetuar, dy prindër të rinj kanë ndërmarrë një nismë për të mbledhur fonde.

http://www.gsh.al/2018/12/30/nisma-emocionuese-e-dy-prinderve-inkubator-dhurate-maternitetit-koco-gliozheni/