Gazeta Shqiptare – Nik Xhelilaj: Të jesh i dhunshëm nuk është fare burrëri

Aktori i njohur shqiptar, Nik Xhelilaj së fundmi ka rrëfyer disa detaje nga jeta dhe nga fëmijëria e tij. Me sinqeritet ai ka treguar se gjatë fëmijërisë së tij as ai nuk ka shpëtuar nga ndonjë shuplake. Ai ka dhënë një mesazh të fortë për të gjithë kundër dhunës ndaj fëmijëve. Mesazhi i tij është xhiruar në kuadër të një fushate kundër dhunës ndaj fëmijeve, e nisur nga organizata World Vision Albania, së cilës Niku i është bashkuar si ambasador.

http://www.gsh.al/2018/09/23/nik-xhelilaj-te-jesh-dhunshem-nuk-eshte-fare-burreri/