Gazeta Shqiptare – Nik Xhelilaj: Të jesh i dhunshëm nuk është fare burrëri

Aktori i njohur shqiptar, Nik Xhelilaj së fundmi ka rrëfyer disa detaje nga jeta dhe nga fëmijëria e tij. Me sinqeritet ai ka treguar se gjatë fëmijërisë së tij as ai nuk ka shpëtuar nga ndonjë shuplake. Ai ka dhënë një mesazh të fortë për të gjithë kundër dhunës ndaj fëmijëve. Mesazhi i tij është […]

ata.gov.al – Panairi i mjaltit në Librazhd bashkon 160 fermerë

panairi

Në Librazhd u zhvillua për të dytin vit radhazi panairi i mjaltit nga Bashkia e Librazhdit dhe World Vision. Këtë vit në panair morën pjesë 160 fermerë duke sjellë jo vetëm mjaltë cilësor, por edhe produkte të tjera bio të zonës. Zona e Librazhdit është një ndër prodhuesit më të mëdhenj, por edhe më cilësor […]