Gazeta Shqiptare – Meta: Qeveria mbeshtetje per institucionet fetare

1-33-768x1017

Presidenti i Republikes, gjate pjesemarrjes ne prezantimin e studimit “Toleranca Shqiptare ne Shqiperi” i realizuar nga PNUD dhe Instituti per Demokraci e Ndermjetesim, the se shteti do te jete gjithmone ne mbeshtetje te institucioneve fetare duke ruajtur bashkejetesen dhe inkurajuar dialogun mes qytetareve. Ai vleresoi rolin qe kane patur udheheqesit fetare ne proceset e demokratizimit te vendit.

https://www.pressreader.com/albania/gazeta-shqiptare/20180426/281616715977005