Gazeta Shqiptare – INSTAT: Më shumë vdekje e më pak lindje, Shqipëria po vazhdon të plaket

beqa10-1024x683

Shtesa natyrore e popullsisë, në tre muajt e parë të vitit 2017, ka qenë në rënie krahasuar me një vit më parë. Të dhënat zyrtare vijnë nga Institutit i Statistikave sipas të cilit shtesa natyrore e popullsisë ka pësuar një rënie me 33.6% dhe plakja e popullsisë po bëhet më e dukshme.

http://www.gsh.al/2017/06/28/instat-me-shume-vdekje-e-me-pak-lindje-shqiperia-po-vazhdon-te-plaket/