Gazeta Shqiptare – BSH: Familjet shqiptare marrin borxh per ushqim

bsh banka

Te ardhurat e familjeve shqiptare po bien ndersa shpenzimet rriten. Kjo i detyron familjet qe te marrin borxh kryesisht per konsum ku perfshihen ushqimi dhe nevojat e tjera te perditshme.

https://www.pressreader.com/albania/gazeta-shqiptare/20180427/281732680096353