Gazeta Shqip – Mijëra pelegrinë në Kishën e Laçit, kalojnë natën brenda dhe jashtë objektit

asa

E paimagjinueshme është paraqitur situata mbrëmë në Kishën e Shën Ndout. Dukej sikur e gjithë Shqipëria kishte zbarkuar në Laç. Karvani i trafikut të automjeteve i ka kaluar disa kilometra e pelegrinët janë përballur me sfidën për t’i realizuar sipas “njetit” ritet fetare ndërsa të mbërrijë në brendësi të Kishës ishte mision i pamundur.

http://gazeta-shqip.com/lajme/2018/06/13/mijera-pelegrine-ne-kishen-e-lacit-kalojne-naten-brenda-dhe-jashte-objektit/