Frekuenca.com – Nga errësira në dritë, Moisiu rrëfen si u përball në fëmijëri me probleme shumë më të mëdha se vetë ai…

moisiu

Është 23 vjeç dhe quhet Moisi Shimçani. Familja e tij përbëhet nga shtatë anëtarë, (5 fëmijë dhe prindërit) të cilët jetojnë në periferi të Dibrës. Babai i tij është invalid ndërsa nëna e tij Shkurta prej kohësh vuan nga probleme mendore. Në moshën 14 vjeçare për të erdhi një ndihmë shumë e mirë, pasi u bë pjesë e “World Vision”. Përfshirja në të bëri që ai të kalonte nga errësira në dritë…

http://www.frekuenca.com/histori-njerezore-nga-erresira-ne-drite-moisiu-rrefen-si-u-perball-ne-femijeri-me-probleme-shume-me-te-medha-se-vete-ai/