Faxweb – Rrjedhje gazi në uzinën e Ballshit, helmohen banorët, mes tyre edhe disa fëmijë

uzina_e_perpunimit_te_thelle_te_naftes_Ballsh_big

Në Panahor të Mallakastrës, pranë uzinës banorët pretendojnë se është çarë një tub gazi pranë banesave dhe për shkak të kësaj ka patur persona që kanë pësuar helmim duke përfunduar në spital. Mes të toksikuarve raportohet të ketë dhe fëmijë. Ndërkohë banorët kanë dalë në protestë për ndotjen e shkaktuar në këtë zonë. Ata shprehen se amortizimi i uzinës sjell ndotje masive.

https://www.faxweb.al/rrjedhje-gazi-ne-uzinen-e-ballshit-helmohen-banoret-mes-tyre-edhe-disa-femije/