Faxweb – “Më rrahën dhe kërcënuan”, flet 17-vjeçari i dhunuar nga policia: Më morën në zyrë veçmas dhe…

Paulo-Ahmetcenaj-726x405

Gjatë shoqërimit nuk kam pasur dhunë, por në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë ka qenë komplet gjë tjetër. Aty ka pasur dhunë. Më kanë goditur tek qafa dhe te faqet. Kur më godisnin, erdhi një oficer tjetër e tha lëreni se ky na hap punë se është i vogël. Pastaj përballë disa oficerëve më pyetën nëse do të them gjë për dhunën dhe duke parë se ishin shumë e mund të më rrihnin sërish, thashë jo.

https://www.faxweb.al/me-rrahen-dhe-kercenuan-flet-17-vjecari-i-dhunuar-nga-policia-me-moren-ne-zyre-vecmas-dhe/