Maska tekstile për mbrojtjen e fëmijëve dhe të rinjve nga Covid-19, në 18 zyra arsimore të vendit tonë

You are here

  • 25-02-22 |

Maska tekstile për mbrojtjen e fëmijëve dhe të rinjve nga Covid-19, në 18 zyra arsimore të vendit tonë

18, 420 fëmijë dhe mësues në 18 zyra arsimore të vendit tonë: Pukë, Lezhë, Mirditë, Kurbin, Shkodër, Vau Dejës, Bulqizë, Dibër, Mat, Kamëz, Librazhd...

Tungjatjeta.al

 
Klajdi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Irena
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Sara
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Arta
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni