Ekonomiaelire – Shënohet Dita Botërore e Fëmijëve, Bytyqi premton angazhim që fëmijët të kenë një ambient më të mirë

ministri

Sot në të gjithë botën shënohet Dita Botërore e Fëmijëve, prandaj me këtë rast ministri i Arsimit Shyqiri Bytyqi dhe shefi i Zyrës së UNICEF-it në Kosovë, kanë vizituar shkollën “Mustafë Venhari” në Vushtrri. Ministri Bytyqi bëri të ditur se gjatë kësaj vizite është diskutuar në përgjithësi për të drejtat e fëmijëve dhe për angazhimet e Ministrisë së Arsimit që fëmijët të kenë një ambient sa më të mirë.

https://ekonomiaonline.com/nacionale/shenohet-dita-boterore-e-femijeve-bytyqi-premton-angazhim-qe-femijet-te-kene-nje-ambient-me-te-mire/