DW Shqip – Luigi Soreca për DW: Manifestim paqësor, jo dhunë më 16 shkurt

Opozita në Shqipëri ka paralajmëruar se të shtunën (16.02.2019) do të zhvillojë në Tiranë një protestë masive me sloganin ”Shqiptarët nuk janë të varfër, por janë të vjedhur”, me protestues nga i gjithë vendi. Sipas pohimeve publike pritshmëritë e opozitës nga rezultati i protestës janë largimi i kryeministrit Rama dhe formimi i një qeverie kalimtare që “do të sigurojë zgjedhje të lira dhe të ndershme”. Sipas Ambasadorit të Delegacionit të BE në Shqipëri, Luigi Soreca, thotë presim një manifestim paqësor, që të mos kthehet në dhunë.

https://www.dw.com/sq/luigi-soreca-p%C3%ABr-dw-manifestim-paq%C3%ABsor-jo-dhun%C3%AB-m%C3%AB-16-shkurt/a-47511665