DW Shqip – Kurz: Çfarëdo marrëveshje Kosovë-Serbi është e pranueshme për Austrinë

kurz

Kancelari i Austrisë, Sebastian Kurz tha në Prishtinë se Kosova e Serbia duhet të arrijnë tek një marrëveshje nëse duan të jenë pjesë e familjes evropiane. Sipas tij krijimi i ushtrisë nuk duhet të shkaktojë destabilizim në rajon. nëse ia dalin që të arrihet një marrëveshje, askush nuk do të jetë kundër asaj marrëveshje dhe për këtë arsye nga ana e Austrisë një marrëveshje e tillë do ta ketë mbështetjen e plotë.

https://www.dw.com/sq/kurz-%C3%A7far%C3%ABdo-marr%C3%ABveshje-kosov%C3%AB-serbi-%C3%ABsht%C3%AB-e-pranueshme-p%C3%ABr-austrin%C3%AB/a-46173105