Nga Brajan, Kurbin/ Mund të isha unë në vendin e tij…

c1800508_7

“Bëje nëse e do xhupin… “,- kjo fjali me një ton të përzier mes ironisë, agresivitetit dhe kërcënimit me tërhoqi vëmendjen një ditë në oborrin e shkollës. Ishte një djalë pa xhup në një mot relativisht të ftohtë që po mbahej peng nga dy të tjerë. Nuk e di pse, por po ndjehesha në faj. Po […]

Gazeta Shqip – Vizita mjekësore dhe syze falas për personat me vështirësi ekonomike

gonxhe-bojaxhi-640x360

Qendra multifunksionale “Gonxhe Bojaxhi” vetëm pak ditë nga hapja është kthyer jo vetëm në një strehëz ku personat në vështirësi ekonomike mund të gjejnë mbështetje dhe një vakt të ngrohtë, por edhe një mundësi për zgjidhjen e problemeve të tyre sociale dhe shëndetësore. Dje ajo ka pritur dhjetra qytetarë me probleme me shikimin të cilët […]