DW Shqip – Kosovë: Kryeministri Haradinaj kërkon konferencë ndërkombëtare për marrëveshje finale me Serbinë

haradinaj

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj dhe kryetari i kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ndonëse partnerë koalicioni në qeverisje nuk janë më në unanimitet lidhur me taksën doganore për prodhimet serbe. Pas presionit ndërkombëtar veçanërisht të SHBA-së, në Kosovë ka qendrime të ndryshme rreth taksës ndaj produkteve serbe. Kryeministri kërkon konferencë ndërkombëtare për marrëveshje me Serbinë, ndryshe taksa nuk hiqet.

https://www.dw.com/sq/kosov%C3%AB-kryeministri-haradinaj-k%C3%ABrkon-konferenc%C3%AB-nd%C3%ABrkomb%C3%ABtare-p%C3%ABr-marr%C3%ABveshje-finale-me-serbin%C3%AB/a-47273043