DW Shqip – A do të jetë viti 2019, vit i arritjes së marrëveshjes Kosovë-Serbi?

ks sr

Në Kosovë ka optimizëm që gjatë vitit 2019 mund të arrihet një marrëveshje paqeje me Serbinë. Taksa ndaj prodhimeve serbe nuk do të hiqet. Viti 2019 do të jetë vit i hapjes së kufirit Kosovë-Shqipëri, por edhe vit i arritjes së marrëveshjes ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Me këtë fjali të publikuar në rrjetin e tij social, Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, u drejtohet qytetarëve të Kosovës në fillim të këtij viti.

https://www.dw.com/sq/a-do-t%C3%AB-jet%C3%AB-viti-2019-vit-i-arritjes-s%C3%AB-marr%C3%ABveshjes-kosov%C3%AB-serbi/a-46917654