Dita Ndërkombëtare e Gruas

Një rrëfim personal dhe motivues për çdo nënë, vajzë dhe grua i Terezinës nga Lezha. Në pak fjalë ajo thotë se vajzat duhet të mbështeten, të shkollohen dhe të kërkojnë te drejtat e tyre. 

Sipas saj martesa nuk  është zgjidhja për të ardhmen e një vajzë. Ndaj të gjithëduhet të ngremë zërin dhe t’i ofrojmë vajzave mundësi për shkollim dhe të ardhme më të të mirë.

Mos e humbisni mesazhin e Terezinës.