Business Mag – Marrëveshje për rritjen e sigurisë ushqimore në shkolla e spitale

niko

Agjencia e Prokurimeve Publike dhe Autoriteti Kombëtar i Ushqimit kanë nënshkruar një marrëveshje në prani të ministrit të Bujqësisë Niko Peleshi, për të rritur sigurinë e furnizimit me ushqime në institucionet publike si spitale dhe shkolla. “Marrëveshja e Bashkëpunimit”, sipas burimeve zyrtare të ministrisë, synon mbrojtjen dhe garantimin e sigurisë ushqimore të konsumatorëve me ndjeshmëri të veçanta shëndetësore dhe nutritive si çerdhe, kopshte, konvikte shkollore, spitale, azile, etj.

https://businessmag.al/1marreveshje-per-rritjen-e-sigurise-ushqimore-ne-shkolla-e-spitale/