Business Mag – “Detyrat e shtëpisë, prindërit indianë shpenzojnë më shumë kohë “

homework

Nëse të ndihmosh me detyrat e shtëpisë është një matës se sa nënat dhe baballarët kujdesen për fëmijët e tyre, atëherë prindërit në Indi duhet të jenë prindërit më të mirë në Botë. Sipas një studimi të ri të publikuar nga Forumi Ekonomik Botëror, prindërit indianë u japin më shumë ndihmë fëmijëve të tyre. Gjithashtu, prindërit në ekonomitë në zhvillim shpenzojnë më shumë kohë për të ndihmuar fëmijët ne shkollë se sa ata në vendet më të pasura.

https://businessmag.al/detyrat-e-shtepise-prinderit-indiane-shpenzojne-me-shume-kohe-ore/