Bashkë – nga ambasadorët e Tungjatjeta…jetë

Tungjatjeta Jetë  ka bërë bashkë katër yje, katër kampionë!
Alban Skënderaj, Nik Xhelilaj, Luiza Gega, dhe Arlinda Çausholli sot kanë një mesazh për ju!

#Dhuro një #Tungjatjeta

#WorldVisionPërÇdoFëmijë