Balkanweb – Vrasja në Ballsh, kryebashkiaku: Fëmijët i çuam në fshatin SOS

Kanë kaluar disa ditë pas krimit makarbër ku një 34-vjeçar vrau me thikë gruan dhe motrën e saj 18-vjeçare në qytetin e Ballshit. Kryetari i bashkisë ka deklaruar se u përgatit dokumentacioni dhe fëmijët e ciftit ishin shoqëruar nga psikolog dhe punonjës social. Sipas tij, në fshatin SOS kanë kushte më të mira dhe një staf të specializuar për trajtimin e tyre.

https://balkanweb.com/vrasja-ne-ballsh-kryebashkiaku-femijet-i-cuam-ne-fshatin-sos/