Balkanweb – “Tungjatjeta…Jetë” udhëton drejt Librazhdit, Eugent Bushpepa në mbështetje të 4-vjeçarit

Ai është këngëtari me zë të fortë dhe shpirt të butë. Eugenti së fundmi është bërë ambasador i World Vision për programin social “Tungjatjeta”. Ai ka udhëtuar drejt fshatit Stroskë të Librazhdit për të vizituar Emanuelin e vogël, i cili është ndër 35 fëmijët që merr shërbime të specializuara falas në shtëpi nga ekipi i Tungjatjetës.

http://www.balkanweb.com/site/tungjatjeta-jete-udheton-drejt-librazhdit-eugent-bushpepa-ne-mbeshtetje-te-3-vjecarit/