Balkanweb – Studentët në protestë: Të plotësohen kërkesat, bojkot mësimit

studentet

Studentët kanë nisur ditën e dytë të protestës së tyre për këtë vit para godinës së Kryeministrisë. Në protestën e sotme vërehet një numër i vogël i studentëve në krahasim me protestat e ditëve të kaluara. Studentët shprehen se ka edhe nga ata që janë rikthyer në auditore, pasi kanë frikë dhe pasiguri se mos humbasin vitin akademik.

https://balkanweb.com/studentet-ne-proteste-te-plotesohen-kerkesat-bojkot-mesimit/