Balkanweb – SHBA Histori suksesi, djali me sindromën Down bëhet i pasur duke shitur çorape online

djali usa

John Cron, një i ri amerikan vendosi që pasionin e tij ta kthente në dicka fitimprurëse pa e penguar të qenurit me sindromën Down. Ai ka hapur një dyqan çorapesh online, ku pjesa më e madhe e fitimeve shkon për bamirësi. “I dua çorapet, sepse janë zbavitëse, me ngjyra dhe mbajnë ngrohtë këmbët” – shprehet sipërmarrësi 21 vjecar nga New York-u.

http://www.balkanweb.com/site/shba-histori-suksesi-djali-me-sindromin-down-behet-i-pasur-duke-shitur-corape-online/