Balkanweb – Reshjet e borës, izolohen disa fshatra në Dibër. Pa energji Tropoja

bore-rruge-zinxhire-750x450

Ulja e temperaturave ka sjellë reshje bore në disa zona malore në vend, ndërkohë që kanë filluar edhe problemet e para. Situata më e vështirë paraqitet në qarkun e Dibrës, ku në zonat e thella shkon mbi 30 cm dhe janë izoluar disa fshatra. Ndërkohë qarkullimi i automjeteve bëhet me vështirësi në Kukës-Peshkopi.

https://www.balkanweb.com/reshjet-e-boresizolohen-disa-fshatra-ne-diber-pa-energji-tropoja/