Balkanweb – Përdhunimi i 14-vjeçares, ‘Dritare me Rudinën’ zbardh dosjen

dritare43-770x436

Historia e rëndë e 14-vjecares nga Kavaja ka nisur në tetor 2018. Sipas dosjes së siguruar, vajza jetonte me të ëmën, pasi i ati ishte emigrant në Itali, ka patur lidhje dashurie me një nga djemtë e klasës së saj. Gjatë kohës që vajza ka kryer marrëdhënie seksuale me të dashurin e saj, ata janë filmuar nga njëri prej shokëve te djalit. Përgjatë nëntorit e dhjetorit vajza ka kryer marrëdhënie seksuale edhe me 7 djem të tjerë, shokë të të dashurit, të cilët e shantazhonin me videon nëpërmjet mesazheve në instagram.

https://balkanweb.com/viktimat-dhe-perdhunuesit-e-kavajes-sonte-ne-dritare-me-rudinen/