Balkanweb – Lista me mësuesit më të mirë në botë, mes tyre edhe një shqiptare

Liljana-Luani-529x450

Një listë me mësuesit më të mirë në botë po qarkullon në internet, ku në mesin e tyre renditet edhe një shqiptare. Lista është publikuar nga ‘Global teacher Prize 2019’ , dhe në mesin e tyre figuron edhe Liljana Luani. Ajo është një mësuese që i ka dedikuar punën e saj arsimimit të fëmijëve të ngujuar nga gjakmarrja, dhe është fituesja e Çmimit Kombëtar “Mësuesja e Vitit 2018” në Shqipëri.

https://www.balkanweb.com/lista-me-mesuesit-me-te-mire-ne-bote-mes-tyre-edhe-nje-shqiptare/