Balkanweb – Depresioni tek fëmijët adoleshent i bën edhe prindërit me depresion

balkanweb

Prindërit me të vërtetë e ndiejnë dhimbjen e fëmijëve të tyre. Sipas një studimi të Universitetit të Northwestern rreth një e katërta e adoleshentëve të diagnostikuar me depresion, kishin edhe prindërit që vuanin nga kjo gjë. Depresioni është shkaku kryesor i aftësisë së kufizuar në SHBA dhe është rritur vazhdimisht në mesin e adoleshentëve.

http://www.balkanweb.com/depresioni-tek-femijet-e-tyre-adoleshent-i-ben-edhe-prinderit-me-depresion/