Balkanweb – Bullizmi në shkolla, sociologu: Duhet denoncim. Të rinjtë mbështesin moshatarët

Bullizmi është një fenomen i përhapur në shkolla apo në familje. Të rinjtë e blogut reporteri të World Vision, Debora Hasanaj Arjola Basha, menaxherja e Komunikimit & PR në WV Klodiana Kapo dhe sociologu Gëzim Tushi kanë folur për shkaqet dhe studimet më të fundit sa i përket bullizmit në Shqipëri.

https://www.youtube.com/watch?v=LBdIbpcWzuc&t=1725s