Balkanweb – Bora vështirëson qarkullimin, pezullohet mësimi në disa qytete

bora

Dëbora e rënë mbrëmjen e kaluar në pjesën më të madhe të vendit, duke përfshirë edhe zonat e ulëta ka shkaktuar vështirësi në qarkullim. Dëbora ka mbuluar Gjirokastrën, Korçën, Elbasanin, Dibren, Shkodren si dhe qytete të tjera të vendit. Sot si pasojë e reshjeve të borës është pezulluar mësimi në disa shkolla.

https://balkanweb.com/bora-mbulon-korcen-e-gjirokastren-veshtiresi-ne-qarkullim/