Balkanweb – BE: Asociacioni, sipas ligjeve të Kosovës dhe Marrëveshjes së Brukselit

asociacioni-780x439-770x433

Bashkimi Evropian po insiston që Asociacioni i Komunave me Shumicë Serbe duhet themeluar brenda kuadrit ligjor të Kosovës dhe në bazë të Marrëveshjes së Brukselit të vitit 2015. Ata madje kërkojnë që Marrëveshja të zbatohet pa vonesa të mëtejshme. BE po insiston që Kosova ta themelojë Asociacionin e Komunave me Shumicë Serbe në pajtim me Ligjet e Kosovës, si dhe në bazë të Marrëveshjes së Brukselit të vitit 2015.

http://www.balkanweb.com/be-asociacioni-sipas-ligjeve-te-kosoves-dhe-marreveshjes-se-brukselit/