Balkanweb – Basha në Vjenë takim në PPE: Situata është shqetësuese

Basha

Një ditë pas dorëzimit të mandatit të deputetit e protestës së opozitës së bashkuar, kundër qeverisë Rama, kryedemokrati Basha ka zhvilluar një takim me përfaqësues të Partisë Popullore Europiane në Asamblenë Parlamentare të OSBE-së. Lulzim Basha ka raportuar për situatën shqetësuese në Shqipëri, protestat kundër qeverisë socialiste, korrupsionit, trafikimit të drogës dhe zhvillimeve jodemokratike në vend.

https://balkanweb.com/basha-ne-vjene-takim-ne-ppe-situata-eshte-shqetesuese/