Balkanweb – Abuzimi i fëmijëve në internet, UNICEF nxjerr shifrat tronditëse

unicef

Gjatë samitit për abuzimin e fëmijëve në internet, Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët, UNICEF ka publikuar shifra dhe fakte tronditëse sa i përket fenomenit në fjalë. Sipas UNICEF, mosha mesatare kur fëmijët e anketuar në botë kanë aksesuar internetin për herë të parë është 9 vjeç. Mesatarisht, një fëmijë qëndron online 3 orë në ditë dhe 14% e fëmijëve të anketuar kanë përjetuar online diçka që i ka mërzitur.

https://www.balkanweb.com/abuzimi-i-femijeve-ne-internet-unicef-nxjerr-shifrat-tronditese/