ata.gov.al – Agroturizmi shqiptar drejt zhvillimit, shtohen modelet e suksesit

pema-696x696

Qeveria ka nisur këtë vit, për herë të parë zbatimin e një programi të madh kombëtar për zhvillimin e agroturizmit. Agroturizmi shihet si mundësia që do të ndryshojë tërësisht situatën në zonat rurale, ku nuk mund të fitosh me bujqësi dhe blegtori. Përmes programit “100 fshatrat”, ku po bashkërendojnë punën 4 dikastere të rëndësishme (Bujqësia, Infrastruktura, Kultura dhe Turizëm-Mjedisi) synohet të hapet një faqe e re në diversifikimin e zhvillimit rural, përmes agroturizmit.

http://ata.gov.al/2018/08/03/agroturizmi-shqiptar-drejt-zhvillimit-shtohen-modelet-e-suksesit/