ABC News – Ulza Eco Park, Klosi: Model i destinaciont te ri turistik

Modeli i pare qe ekuilibron mbrojtjen e mjedisit dhe zhvillimin e turizmit do te zhvillohet ne vendin tone ne liqenin e Ulzes. Ulza Eko Park eshte nisma me e re e ndermarre nga Ministria e Mjedisit dhe Turizmit. Ministri i Mjedisit dhe Turizmit i beri thirrje bizneseve ne kete zone qe te perfitojne nga subvencionet e shtetit, te investojne ne agroturizëm dhe te rrisin potencialin turistik.

Ulza Eco Park, Klosi: Model i destinaciont të ri turistik