ABC News – Rreth 300 gra të një biznesi fason në protestë

Rreth 300 gra, të cilat punojnë në biznesin fason në Shkodër protestuan për kushtet e vështira të punës së tyre dhe rritjen e vazhdueshme të normave nga ana e punëdhënësve. Gratë kërkojnë rritjen e pagave të tyre dhe thanë se normat e vendosura janë të papërballueshme, dhe nuk mund të nxjerrin dot as një rrogë minimale.

http://abcnews.al/rreth-300-gra-te-nje-biznesi-fason-ne-proteste/