ABC News – Manastirliu: Po rishikojmë standardet e qendrave, kujdestarët do të testohen

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu gjatë vizitës në Shtëpinë e Foshnjës në ditën kombëtare të fëmijëve jetimë theksoi se po vlerësojmë gjendjen e të gjithë fëmijëve në institucione. Ndërkohë që sipas Manastirliut edukatoret do të testohen dhe standardet e qendrave të përkujdesit social do të rishikohen.

http://abcnews.al/manastirliu-po-rishikojme-standardet-e-qendrave-kujdestaret-do-te-testohen/