ABC News – Manastirliu: Mbrojtje të menjëhershme për gratë e vajzat

Në kuadër të ditës ndërkombëtare kundër dhunës me bazë gjinore, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u ndriçua portokalli duke çelur fushatën e 16 ditëve të aktivizimit kundër kësaj dhune. Në fjalën e saj ministrja Manastirliu deklaroi se pasi gratë bëjnë denoncime për dhunë janë më të mbrojtura. Ajo premtoi se të gjitha gratë dhe vajzat e dhunuara do të përfitojnë mbrojtje të menjëhershme pas denoncimeve të tyre.

http://abcnews.al/manastirliu-mbrojtje-te-menjehershme-per-grate-e-vajzat/