ABC News – Klosi në Lushnjë: Zhvillim të pikave agroturistike e agropërpunimit

Shqipëria për herë të parë, sipas ministrit të Mjedisit dhe Turizmit, pret më shumë turistë sesa ka shtretër. Ministri Klosi ishte në Lushnje, qytet që sipas tij mund të shndërrohet në nyje lidhëse turistike me zhvillimin e pikave të agroturizmit. Qëllimi i Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit është shndërrimi i Shqipërisë në një destinacion europian turistik dhe gjetja e një ekuilibri midis zhvillimit të qëndrueshëm të turizmit dhe mbrojtjes së qëndrueshme të Mjedisit.

http://abcnews.al/klosi-ne-lushnje-zhvillim-te-pikave-agroturistike-e-agroperpunuese/