ABC News – Imzot Frendos i jepet shtetesi shqiptare

Presidenti i Republikes, Ilir Meta dekreton dhenien e shtetesise shqiptare per Imzot George Anthony Frendo. Ai eshte Arqipeshkv Metropolit i Tirane – Durres dhe Kryetar i Konferences Ipeshkvnore te Shqiperisë. Presidenti Meta e beri publik vendimin gjate meshes se mbajtur ne Katedralen e “Shen Palit” ne Tirane.

Imzot Frendos i jepet shtetësi shqiptare