ABC News – Familjet me fëmijë me aftësi të kufizuar, vështirësi që të përballojne shpenzimet

55 % e prindërve që kanë fëmijë me aftësi të kufizuar tregojnë se e kanë të vështirë të përballojnë shpenzimet për shërbime sociale dhe shëndetësore që iu duhen fëmijëve të tyre. Të dhënat vijnë pas një studimi të kryer nga World Vision në vendin tonë, sipas të cilit, 25% e fëmijëve nga 2 deri në 17 vjeç nuk shkojnë në kopshte dhe shkolla.

http://abcnews.al/familjet-me-femije-me-aftesi-te-kufizuar-veshtiresi-qe-te-perballojne-shpenzimet/