ABC News – Dhuna që vret gratë/ Psikologët: Familja vatër ku buron krimi

abc

Sipas psikologut GezimTushe, 80% e krimeve ndodh në familje. “Fenomeni i dhunës në familje në shoqërinë shqiptare është demokratizuar. “Barra më e madhe e dhunës dhe krimit është përqëndruar në familje. Është kthyer në vatër ku buron krimi. 80% e krimeve ndodhin në familje dhe kjo duhet konsideruar si turp social”.

http://abcnews.al/dhuna-qe-vret-grate-psikologet-familja-vater-ku-buron-krimi/